Vi er best på forlovelse ♥

Brukerbetingelser

Les følgende vilkår og betingelser nøye.
 
Vilkår for bruk av dette nettstedet.
 
Audiens Diamanter På Nett krever at all bruk av våre nettsider er underlagt følgende brukerbetingelser. Når du bruker Audiens Diamanter På Nett sitt nettsted (www.diamanterpånett.no, www.audiensjuveler.no), er det underforstått at du godkjenner og samtykker til disse vilkårene. Hvis du ikke er enig i disse vilkårene bør du ikke bruke www.diamanterpånett.no eller www.audiensjuveler.no. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene til enhver tid. Slike endringer vil tre i kraft straks det er publisert på dette nettstedet. Brudd på disse vilkårene kan føre til at du blir ekskludert fra dette nettstedet og/eller at saken blir anmeldt. 
 
Diamanter På Nett har opphavsretten til alt materiale, grafikk, videoer og andre komponenter på nettstedet, med mindre annet er oppgitt. Uautorisert bruk av materialet kan representere brudd på opphavsretten. Det vil si at du ikke kan kopiere, endre, publisere eller bruke noe av informasjonen på www.diamanterpånett.no uten tillatelse fra oss. Du kan imidlertid laste ned èn kopi av materialet til èn datamaskin, til privat bruk. Dette er forutsatt at du ikke sletter eller endrer innhold med opphavsrett, varemerke, vannmerke. 
 
Ved å bruke våre nettsider bekrefter du at du er minst 18 år, eller at du har tillatelse fra dine foresatte. 
 
Vi prøver hele tiden å ha all informasjon og priser på dette nettstedet oppdatert til enhver tid, men vi tar forbehold om skrivefeil. Vi vil kontakte deg så raskt som mulig om det har oppstått skrivefeil i informasjon eller pris, og dette påvirker ditt kjøp, din handel på Audiens DPN. Du vil da få alternativene mellom å godta eventuell prisendring / informasjonsendring eller avbestille varen. Dersom du av den grunn velger å avbestille varen etter å ha betalt for den, vil du motta full refusjon.