Vi er best på forlovelse ♥

Angrerett og retur

På alle våre ferdigprodukter, og løse diamanter opptil 0,40ct, har våre kunder 14 dager reklamasjonsrett og angrerett etter norsk lov!

Spesialbestillinger
Ved bestilling av smykker med diamanter totalt 0,40ct. eller mer, og løse diamanter 0,40ct. og større, anses bestillingen som en spesialbestilling, da dette ikke er lagervare hos Audiens – DPN. Dette gjelder også dersom varen forandres /spesialtilpasses / graveres etter kundens eget ønske. Ved spesialbestillinger som dette bortfaller angreretten, men kunden har reklamasjonsrett etter norsk lov. 

Husk å ta vare på faktura / kvittering etter kjøpet. Informasjon om kjøpet vedlegges en eventuell retur. Ta alltid kontakt med oss før du sender noe i retur.

DPN følger Norske lover for reklamasjoner. Rettigheter du har som forbruker er det viktig å sette seg inn i. Se kjøpsloven her.

DPN følger de norske reglene for angrerett. Rettigheter du har som forbruker er det viktig å sette seg inn i. Se angrerett-loven her
___________________________

Slik returnerer du en vare under garanti / reperasjon / angrerett:
(
Ta alltid kontakt før du returnerer ett smykke!)

1.) Pakk produktet ditt slik du mottok det. Har du ikke lengre orginal emballasje er det viktig at du pakker smykket forsvarlig. Det er også viktig at du ikke merker pakken med «ring, anheng, ørepynt, smykker, diamanter eller liknende».

2.) Send pakken fra ditt lokale postkontor. For din egen sikkerhet anbefaler vi at du sender pakken med Postens SmartPost pakke. Forsendelsen er da forsikret og sporbar. Pakken sendes til: DPN-Roy Barth Gundeid/ Vestre Åslund 54, 1445 Drøbak

3.) Når vi har mottatt smykket, vil det bli utsendt en bekreftelses e-post. Du vil ha muligheten til å holde deg oppdatert ved å følge statusen på reparasjonen når du logger deg inn på «min konto».

– Om du som kjøper har benyttet deg av angreretten vil Diamanter På Nett refundere beløpet straks vi har mottatt smykket i sin helhet. Beløpet minus behandlingsgebyr blir refundert til det samme kortet du brukte til å handle smykket med. Det kan også refunderes til din bankkonto, etter avtale.

Kontakt oss om du har noen spørsmål vedrørende returen.

Merk!
 Diamanter På Nett tilbyr gratis frakt og forsikring, men husk at dersom du skulle ønske å returnere et produkt står du selv ansvarlig for kostnader og sikkerhet. Bortsett fra tilfeller hvor vi har sendt feil produkt eller produkteter skadet. Om du ønsker å endre ringstørrelse er du selv ansvarlig for nye forsendelseskostnader.