Vi er best på forlovelse ♥

Om Audiens DPN

Audiens DPN er en bedrift som har et bransjesamarbeid bestående av blandt annet norske fagbedrifter med lang erfaring innenfor diamant- og gullsmedbransjen, både innenlands og utenlands. Samarbeidet er ment å hjelpe deg til å gjøre en lønnsom og trygg handel av varer med høy kvalitet.

I løpet av de siste 10 årene har det dukket opp mange aktører på markedet/nettet. Av disse finnes det alt fra de helt seriøse med god bransjeerfaring, til de mindre seriøse, ufaglærte, som ser internett som en arena å tjene seg en lettvint krone på. Konkurransen er tøff, og vi tror at den eneste måten å overleve på er å være «best i klassen».

Fremste diamant ekspertise
Vår diamantekspert Roy Barth Gundeid er blandt tungvekterne i bransjen. Han er Norges første diamantsliper, med fagbrev fra American School of Diamond Cutting. RBG har også mesterbrev som gullsmed, og er gemmologiutdannet gjennom GIA. Han har jobbet i bransjen i mer enn 45 år. Han er engasjert som konsulent og faglig ansvarlig.

Mål og visjon
Derfor er vårt mål å bli størst og best innen nettsalg av smykker og diamanter. For å klare dette må vi gi deg som kunde best mulig service/ekspertise og selfølgelig de beste prisene. Diamanter På Nett gjør alt vi kan for at du skal velge oss neste gang også! Kjøper du et smykke av oss skal det vare minst en livstid! Les mer om vår livstidsgaranti.

Fokus og priser
Det norske markedet har gjennom tidene vært kjent for ha et høyt prisnivå i forhold til andre land. Mulighetene for å drive handel over internett bør jevne ut disse forskjellene. Det er nettopp konkurransen med det internasjonale markedet vi fokuserer på i Audiens DPN.

Vi selger høykvalitets diamanter og diamantsmykker til priser som tåler sammenligning med resten av verden. Det skal være minst like rimelig å handle med oss som firmaer i Europa, USA eller Østen. Til gjengjeld vil du som kunde være beskyttet av den norske kjøpsloven, med tanke på reklamasjoner og angrerett.
Våre lave kostnader og et minimum av varelager er faktorer som bidrar i å gjøre dette mulig, men det viktigste er egenproduksjon og innkjøp direkte fra diamantsliperiene. Alle våre priser er inklusive frakt, forsikring og avgifter (mva). Ingen skjulte gebyrer etc.

Vårt fokusområde er pr. idag salg av:
– løse diamanter
– forlovelsesringer
– klassiske enstens ringer / anheng / ørepynt
– allianseringer
– gifteringer.

Vi tilbyr også spesialdesign og individuelle løsninger.