Vi er best på forlovelse ♥

Kolleksjoner

Athene

(Gresk gudinne for visdom. Hun beskyttet kunst og håndverk).

Dette er en meget moderne og populær kolleksjon. Du vil finne matchende modeller i både ringer anheng og ørepynt. De finnes alle med både 6 og 4 klør. Klørne har 3-kant fasong for å dekke minimalt av diamanten, men samtidig beskytte den godt. Solide slitesterke smykker med innfatninger som er luftige og lette å holde rene. Modellene lages standard i 585/1000 (14K) hvitt gull, men kan også bestilles i andre farger, metaller og finheter.
Familien Athene

Bellona

(Romersk krigsgudinne)

Dette er en bred og kraftig kolleksjon med en enkel og elegant design. Du vil finne matchende modeller i både ringer anheng og ørepynt. De finnes alle med både 6 og 4 klør. Kraftige klør beskytter diamanten godt, samtidig som innfatningen er åpen, luftig og lett å holde ren. Modellene lages standard i 585/1000 (14K) hvitt gull, men kan også bestilles i andre farger, metaller og finheter.
Familien Bellona

Cerès

(Romersk gudinne for avling og jordbruk)

En populær klassisk kolleksjon, med rene blanke flater. Du vil finne Ceres i enstens- og allianseringer med enkeltdiamanter opp til 0,50ct.+ (Norges største?) samt rekkeringer og matchende ørepynt og anheng. Diamantene er godt beskyttet, samtidig som innfatningene er åpne, luftige og lette å holde rene. Modellene lages standard i 585/1000 (14K) hvitt gull, men kan også bestilles i andre farger, metaller og finheter.
Familien Cerès

Iris

(Gresk regnbuegudinne)

Dette er vår mest klassiske kolleksjon. Iris har en smal, elegant og tidløs design. Du vil finne matchende modeller i både ringer anheng og ørepynt. De finnes alle med både 6 og 4 klør. Diamanten er godt beskyttet, samtidig som innfatningen er åpen, luftig og lett å holde ren. Modellene lages standard i 585/1000 (14K) hvitt gull, men kan også bestilles i andre farger, metaller og finheter.
Familien Iris

Helena

(gresk, betyr den strålende, den skinnende)

En helt ny kolleksjon, myk og avrundet i formene, for hun som ikke vil være «lik alle andre». Her kan du finne allianseringer med enkeltdiamanter opp til 0,50ct.+ (Norges største?) med matchende ørepynt og anheng. Diamantene er godt beskyttet, samtidig som innfatningene er åpne, luftige og lette å holde rene. Modellene lages standard i 585/1000 (14K) hvitt gull, men kan også bestilles i andre farger, metaller og finheter.
Familien Helena