Vi er best på forlovelse ♥

Garantier

HJELP OSS MED VÅR PRISGARANTI !
Vårt mål og ønske er å ha de beste på diamantpriser i Norge, og derfor trenger vi hjelp fra deg. Vi kan ikke kontrollere hvilket prisnivå alle våre konkurrenter legger seg på, og derfor oppfordrer vi våre kunder til å melde tilbake til oss dersom det oppdages priser som er lavere enn våre. Er dette reelt, vil du motta en ekstra rabatt på ditt neste kjøp hos oss.

Prisgaranti
Vår prisgaranti er 2-delt: Dersom du skal kjøpe  eller  Dersom du har kjøpt.

Dersom du skal kjøpe en diamant eller enstens produkt, og i ditt søk etter dette finner tilsvarende produkt tilbudt fra et norsk firma (medlem av NGF), til en veiledende pris lavere enn vår, vil vi tilby dette produktet min.5% lavere enn konkurrentens. Diamantene må ha samme vekt – farge – renhet – slipegrad som våre, og er de over 0,50ct. i enkeltstørrelse må de ha sertifikat gradert av samme internasjonale laboratorie som vår.


Dersom du har kjøpt en diamant av oss (0,50ct.+), og innen 30 dager etter kjøpet finner tilsvarende diamant tilbudt fra et norsk firma (medlem av NGF), til en veiledende pris lavere enn vår, så vil vi tilbakebetale differansen. Diamanten må ha samme vekt – farge – renhet – slipegrad som vår, og ha sertifikat gradert av samme internasjonale laboratorie som vår.

________

LivstidsgarantiDiamanter varer evig – Men gjør smykkene det?
Det finnes mange måter å produsere smykker på, og resultatene er både gode og dårlige. Når man kjøper dyre tidløse smykker vil man gjerne at de skal vare lenge, – helst livet ut, og gjerne gå i arv til neste generasjon. DPN designer og produserer de fleste av smykkene selv. Vår kvalitetskontroll begynner altså før smykket er produsert.  Vi legger vekt på  at modellene skal være solide og slitesterke, samtidig som de utstråler kvalitet og eleganse. Denne muligheten til å påvirke og følge produksjonen fra starten av gjør at vi kan gi en livstidsgaranti til våre kunder.

Vår livstidsgaranti dekker produksjonsfeil, defekter i materialer slik som f.eks. tretthetsbrudd i metallet, deformering, bulker eller liknende. Diamanter På Nett vil reparere eller bytte produktet i tilsvarende, uten kostnad for kunden.

Vår livstidsgaranti dekker ikke vanlig slitasje etter bruk, skader som har oppstått ved uhell og lignende. Vi dekker ikke tap eller tyveri, men oppfordrer kunden til å tegne egen forsikring for å dekke dette. Dersom produktet repareres eller på annen måte endres hos verksteder/gullsmeder som ikke på forhånd er godkjente av oss, bortfaller garantien. Garantien dekker heller ikke smykker som ikke lengre har DPN stempel.

Gratis kontroll og ettersyn
I denne forbindelsen tilbyr vi også gratis kontroll – ettersyn – polering og rens av alle smykker kjøpt hos oss. Dette gjelder en gang pr.år for hvert smykke som er kjøpt hos oss. Kostnader for frakt må kundene selv stå for. Husk å følge rutinene for varer som skal i retur.