Vi er best på forlovelse ♥

SAMMENLIGN VÅRE PRISER

Send oss et bilde, tegning eller beskrivelse.

Vi gir deg den beste prisen på nøyaktig samme produkt - KVALITET TIL EN FORNUFTIG PRIS

send til kontakt@audiensjuveler.no

Vi er fremdeles best på pris i Norge

Andre kvaliteter - Andre fasonger - BE OM TILBUD

Best på PRIS - KVALITET - SERVICE

Jul - Bursdag - Forlovelse - Jubileum

Subtitle


Hvorfor velge oss?

Våre ekstremt gode innkjøpsavtaler gir oss den unike muligheten til å gi deg kvalitets smykker og diamanter til langt under markedspris. Og dette garanterer vi!

Vi har også livstidsgaranti fordi vår kvalitetskontroll på diamanter og produksjon av smykker er optimal. Les mer om garantiene her.

Vi har den høyeste faglige ekspertisen innenfor diamantfaget her i Norge. Faglig ansvarlig er Roy Barth Gundeid, Norges første diamantsliper, med fagbrev fra American School of Diamond Cutting. RBG har også mesterbrev som gullsmed, og er gemmologiutdannet gjennom GIA. Han har jobbet i bransjen i 50 år, og hans far Stein Gundeid, i mer enn 50 år før ham. For oss er det viktig å la denne erfaringen og ekspertisen komme deg tilgode, med personlig service, gode råd og veiledning. Les mer om vår diamantekspert her.

Audiens – Diamanter På Nett er medlem av Norges Gullsmedforbund og forholder oss til NGF´s etiske retningslinjer for handel og forretningsdrift.

Audiens DPN følger dermed NGF`s retningslinjer for handel med diamanter, og er garantert konfliktfrie. Alle våre diamanter, ferdigslipte eller rådiamanter, som passerer landegrenser, er forseglet med godkjent sertifisering ifølge FNs resolusjoner. Les mer om NGF her.

Det følger med sertifikater på ALLE våre diamanter, som garanterer for kvaliteten. På diamanter fra størrelsen 0,50ct. og oppover vil du få med et internasjonalt sertifikat fra et nøytralt gemologisk laboratorie. Les mer om sertifisering av diamanter her.

Det skal være 100% trygt å benytte ditt betalingskort / kredittkort til å betale for ditt smykke hos Audiens DPN. Når du kjøper noe fra oss med ditt betalingskort har du de samme rettigheter som du ville hatt om du benyttet kortet ditt i butikk. Les mer her.

Du har som kunde hos Audiens DPN selfølgelig angrerett og reklamasjonsrett når du handler et smykke eller diamant hos oss. Reklamasjonsrett etter kjøpsloven og angrerett etter angrerettloven.